Skip to content

Spandoek laten maken? Ontdek de mogelijkheden!

een spandoek is nog altijd populair

De reclamewereld is constant in beweging. Zo ook de manier van reclame maken. Desondanks heeft het spandoek nooit aan populariteit verloren.

Een spandoek kan nog steeds goed helpen om nieuwe klanten aan te trekken en doelgericht te adverteren.

Wil jij ook een spandoek laten maken? Wij geven je in deze blog een aantal belangrijke tips.

ONTWERPTIPS VOOR EEN GOED SPANDOEK

Moet jij jouw spandoek nog ontwerpen? Goed zo. Dan kun je onderstaande tips meenemen voor jouw ontwerp:

  1. Voordat je gaat beginnen met ontwerpen, is het belangrijk dat je goed nadenkt over de boodschap die je wilt overbrengen. Dus, waar ga je het spandoek voor gebruiken? Waar ga je hem ophangen? En hoe groot moet het spandoek worden?
  2. Denk er altijd aan wat de lezer wil weten. Zorg voor een krachtige beschrijving van jouw boodschap. Het is hierbij aan te raden om korte teksten te gebruiken, die niet te veel woorden bevatten. Aanvullende informatie kan in een brochure of op een website worden geplaatst.
  3. Zorg ervoor dat jouw contactgegevens op het spandoek vermeld staan. Wanneer je op een beurs staat en je wegens de drukte niet in staat bent om iedere bezoeker te woord te staan, kan een spandoek met contactgegevens je te hulp schieten.

SPANDOEK BLIJFT POPULAIR

De reclamewereld is constant in beweging. Zo ook de manier van reclame maken. Desondanks heeft het spandoek nooit aan populariteit verloren.

Spandoekframe met elastieken

MATERIAAL VOOR SPANDOEK

Het is belangrijk om goed na te denken over het materiaal van jouw spandoek. Je hebt de keuze uit verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld:

  1. Vlaggendoek: Een flexibel en luchtdoorlatende stof. Wanneer er iets op de achterkant staat, zal dit aan de voorkant ook in spiegelbeeld zichtbaar zijn.
  2. Mesh-doek: Stevig pvc doek met kleine gaatjes erin. De geweven constructie met kleine gaatjes, maakt het materiaal doorzichtig en enigszins luchtdoorlatend. Een mesh-doek kan aan één zijde bedrukt worden.
  3. Duurzaam PVC: Keuze uit verschillende soorten. Zowel geschikt voor binnen als buiten. Enkel en dubbelzijdig te bedrukken.

SPANDOEK MET FRAME

Een spandoek is een echte eyecatcher. Het is wel belangrijk dat de spandoek ook echt strak blijft hangen, zodat de opdruk duidelijk zichtbaar blijft.

Wanneer je op zoek bent naar een spandoek die door weer en wind strak blijft hangen, kun je het beste een spandoek met frame kiezen.

SPANDOEK MET FOTO

Een voordeel van spandoeken is dat je er alle kanten mee op kunt. Wil jij jouw spandoek helemaal zelf ontwerpen met een foto, logo of misschien de naam van jouw bedrijf of vereniging? Dat kan allemaal.

Wanneer je ervoor kiest om een spandoek te laten bedrukken met een foto, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de foto’s van hoge kwaliteit zijn. De keuze voor het spandoekmateriaal is afhankelijk van de situatie en gebruik. Hierin adviseren we graag!

Wil jij een spandoek laten bedrukken met een foto? Het enige dat je hoeft te doen is een goede foto(‘s) en je wensen aanleveren, wij drukken vervolgens jouw unieke ontwerp met plezier en precisie op het spandoek.

SPANDOEK LATEN MAKEN? NEEM CONTACT OP

Wil jij een spandoek laten maken en ben je nieuwsgierig geworden naar jouw mogelijkheden? Of wil je weten of wij iets voor je kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.