SPANDOEK MET FRAME

Dé oplossing voor een verwisselbare reclame uiting is een spandoek met frame. Glance & Vision maakt dergelijke reclamezeilen in groot en klein formaat, verlicht en onverlicht, voor binnen of voor buiten.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem contact op voor een offerte op maat, of lees hieronder eerst meer over onze spandoeken.

RECLAME SPANDOEK VOOR BUITEN

‘Zorg dat je opvalt’, wordt vaak gezegd. Laten we je daar nu net bij kunnen helpen!
Een spandoek is het ideale promotiemiddel voor buiten. Onze reclamezeilen zijn duurzaam, super sterk en perfect om grote reclame uitingen mee te maken. Daarnaast zijn ze ook nog eens bestand tegen regen en wind.

Laat jouw bedrijf opvallen door spandoeken te gebruiken als gevelreclame. Een handige manier om een saaie gevel een nieuwe look te geven. Word het donker? Geen probleem! Wij voorzien de spandoeken indien gewenst van verlichting. Met een verlicht spandoek kunnen mensen zelfs ’s avonds niet om jouw reclame heen.

Je kunt een spandoek met frame ook gebruiken voor op je bouwterrein. Gebruik ze als bouwbord, of span de doeken aan bouwhekken om zo het bouwterrein af te schermen. Ze zijn gemakkelijk te monteren en herbruikbaar voor een volgend bouwproject. Tussendoor een spandoek wisselen is uiteraard ook mogelijk.

EIGEN PRODUCTIE

Snel schakelen? Met spoed een spandoek nodig? 

Met onze productie volledig in eigen hand, kunnen we in een zeer korte tijd een spandoek met of zonder frame voor je maken.

 

SPANDOEK IN PEESFRAME VOOR BINNEN

Je ziet de spandoeken voornamelijk buiten, maar ze zijn ook zeer geschikt voor binnen. Heb je binnen een saaie wand? Gebruik dan een spandoek als wanddecoratie.

Eerst monteren we een aluminium frame aan de muur, daarna wordt het peesdoek in het frame gespannen. Zo vallen de bevestigingspunten buiten het zicht en oogt het als één mooi geheel.
Daarnaast is ook een mogelijkheid de spandoeken te verwerken in op zichzelf staande of verrijdbare frames. Handig als scheidingswand tussen bureaus of om een ruimte tijdelijk op te delen.

Ben je na een tijdje uitgekeken op je afbeelding? Dan kunnen we die gemakkelijk weer vervangen.

SPANDOEK OP MAAT

Maatwerk: daar houden wij van bij Glance & Vision. Zo hebben we diverse montagemogelijkheden en verschillende opties voor de spandoeken.

Laat bijvoorbeeld het doek in een aluminium frame spannen met elastieken of kies voor een afwerking met een spanframe. Wil je geen bevestigingspunten zien? Ga dan voor een volledig naadloze afwerking.

De spandoeken zijn er ook in diverse soorten. Zo kun je kiezen voor licht geperforeerde doeken, doeken van mesh of een PVC bisonyl zeil.

Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat de doeken ook een akoestische of geluiddempende functie hebben. Handig voor bijvoorbeeld op het kantoor!

INTERESSE IN EEN SPANDOEK MET FRAME?

Heb jij specifieke wensen voor een spandoek? Wij bij Glance & Vision staan open voor alle ideeën. Geen ontwerp is ons te gek! Unieke creaties, daar staan wij voor.

Neem contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen, te bellen naar +31 (0)40 2301150 of stuur een mail naar info@glance-vision.nl. Wij zijn benieuwd naar jouw idee!

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op