Skip to content

Tien etalagestickers waar je echt niet omheen kunt

ORGINELE ETALAGESTICKERS? LEES HIERONDER VERDER

Wil je eens wat anders met jouw etalage? Komt er een sale of andere actie aan die je extra wilt promoten? Dan zijn etalagestickers de ideale uitkomst. Ze trekken de aandacht van de voorbijganger op een andere manier dan een simpele poster. We delen je in deze blog tien etalagestickers waar je echt niet omheen kunt!

Gevonden via creativeguerrillamarketing.com

1. BIERTJE?

Als je richting dit café loopt weet je wat je daar kunt verwachten, namelijk pullen bier. Dit is een goed voorbeeld van het combineren van bestaande elementen (zoals de handvatten) met een actie-element. Het merk Tyskie wordt extra onder de aandacht gebracht. Mensen zullen in dit café sneller een biertje van Tyskie bestellen, omdat het top-of-mind is. Missie geslaagd!

Gevonden via creativeguerrillamarketing.com

2. TAEKWONDO

Als je bij dit gebouw binnenstapt, weet je direct waar je bent: in een Taekwondo-gebouw. Dit is in Kukkiwon, ook wel bekend als het Wereld Taekwondo-hoofdkwartier. Een mooi voorbeeld van hoe je stickers kunt gebruiken als vaste aankleding van je kantoor.

Gevonden via pinterest.com

3. TO DO

Ondanks dat het geen echte etalagestickers zijn, is dit voorbeeld toch het vermelden waard. Dit is een etalage van een bibliotheek. Het doel van de reclame is dat mensen zelf ‘to-do’s’ opschrijven die er écht toe doen, om zo elkaar te inspireren en te motiveren. Zo zie je maar dat je met weinig geld toch een opvallende etalage kunt maken. Moet het natuurlijk niet gaan regenen…

Gevonden via printdeal.be

4. OPVALLEN IN DE WINKELSTRAAT

Is het weer tijd voor een uitverkoop, sale of andere reclame? Bekijk dan dit leuke voorbeeld waarbij stickers niet alleen op de etalage ruiten zijn geplakt, maar ook op de straat en lantaarnpaal. In een drukke winkelstraat moet je iets doen om op te vallen en dat is hier zeker gelukt!

raamdecoratie gymway

Gevonden via pinterest.com

5. DE SPORTSCHOOL

Een slimme manier om gebruik te maken van de volledige grootte van de ramen is dit voorbeeld van The Gymway. In grote letters lees je al van ver wat je hier kunt doen! Als je dichterbij komt, zie je dat elke letter ook een sporter bevat waardoor je kunt zien wat voor aanbod deze sportschool heeft.

raamstickers letters

Gevonden via identifydesigned.com

6. NET EVEN ANDERS

Hebben alle winkels in de winkelstraat al ‘SALE’ op hun etalages geplakt? Ben jij op zoek naar iets anders? Iets waardoor je echt opvalt? Dan is dit voorbeeld van Kaibosh een leuk idee. Door de letters zo groot mogelijk te maken maar niet standaard recht uit te lijnen wordt het een vrolijke chaos in de etalage.

raamdecoratie etalage

                            Gevonden via pinterest.com

7. SIMPEL MAAR DOELTREFFEND

Wil je dat de consumenten die langs jouw winkel lopen zich op één punt van de etalage focussen, dan is dit een goed voorbeeld. Door dit ontwerp valt je oog automatisch op de kleding van de paspop. Het handige is ook dat je de rest van de etalage niet hoeft in te richten omdat men toch maar oog heeft voor datgene dat wordt uitgelicht.

raamdecoratie bloemen

                            Gevonden via pinterest.com

8. NET EEN SCHILDERIJ

Heb je een bijzonder item in de etalage dat je wilt uitlichten? Dan kun je, naast het vorige voorbeeld, ook kiezen om een soort schilderij te maken van de etalage. Door een grote sticker in de vorm van een schilderijlijst kun je dit snel en eenvoudig creëren. De schilderijlijst kun je bovendien helemaal laten ontwerpen zodat hij bij jouw huisstijl past.

raamsticker summer sale

                            Gevonden via pinterest.com

9. 3D

Door te werken met een driedimensionaal ontwerp leg je extra nadruk op jouw etalage. Het voorbeeld is strak, duidelijk, goed leesbaar en valt meteen op door het 3D-effect in de letters. Ook zijn de kleuren contrasterend, terwijl het door de pastelkleuren een mooi geheel vormt.

Raamdecoratie bladeren

                            Gevonden via pinterest.com

10. SEIZOENSGEBONDEN ONTWERP

Is jouw doel niet om een reclame-uiting op de etalage te promoten, maar wil je gewoon een leuke sfeer creëren? Ook dan zijn stickers ideaal. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om elk seizoen andere stickers te gebruiken zoals in het onderstaande voorbeeld. Door te spelen met kleuren, vormen en objecten van het seizoen heb je altijd een actuele, hippe en opvallende etalage!

EINDELOOS VARIËREN MET ETALAGESTICKERS

Zo zie je maar dat je met etalagestickers eigenlijk alle kanten op kunt! Of je nu houdt van druk, simpel, veel of weinig, een etalagesticker voegt écht iets toe aan jouw winkel. Twijfel je nog voor welke stickers jij wilt gaan? Lees dan ook onze andere blogs of neem contact op voor meer informatie.

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.