Tien etalagestickers waar je echt niet omheen kunt

Wil je eens wat anders met jouw etalage? Komt er een sale of andere actie aan die je extra wilt promoten? Dan zijn etalagestickers de ideale uitkomst. Ze trekken de aandacht van de voorbijganger op een andere manier dan een simpele poster. We delen je in deze blog tien etalagestickers waar je echt niet omheen kunt!

Biertje?

Als je richting dit café loopt weet je wat je daar kunt verwachten, namelijk pullen bier. Dit is een goed voorbeeld van het combineren van bestaande elementen (zoals de handvatten) met een actie-element. Het merk Tyskie wordt extra onder de aandacht gebracht. Mensen zullen in dit café sneller een biertje van Tyskie bestellen, omdat het top-of-mind is. Missie geslaagd!

Taekwondo

Als je bij dit gebouw binnenstapt, weet je direct waar je bent: in een Taekwondo-gebouw. Dit is in Kukkiwon, ook wel bekend als het Wereld Taekwondo-hoofdkwartier. Een mooi voorbeeld van hoe je stickers kunt gebruiken als vaste aankleding van je kantoor.

To do

Gevonden via pinterest.com

Ondanks dat het geen echte etalagestickers zijn, is dit voorbeeld toch het vermelden waard. Dit is een etalage van een bibliotheek. Het doel van de reclame is dat mensen zelf ‘to-do’s’ opschrijven die er écht toe doen, om zo elkaar te inspireren en te motiveren. Zo zie je maar dat je met weinig geld toch een opvallende etalage kunt maken. Moet het natuurlijk niet gaan regenen…

Opvallen in de winkelstraat

Gevonden via printdeal.be

Is het weer tijd voor een uitverkoop, sale of andere reclame? Bekijk dan dit leuke voorbeeld waarbij stickers niet alleen op de etalage ruiten zijn geplakt, maar ook op de straat en lantaarnpaal. In een drukke winkelstraat moet je iets doen om op te vallen en dat is hier zeker gelukt!

De sportschool

Gevonden via pinterest.com

Een slimme manier om gebruik te maken van de volledige grootte van de ramen is dit voorbeeld van The Gymway. In grote letters lees je al van ver wat je hier kunt doen! Als je dichterbij komt, zie je dat elke letter ook een sporter bevat waardoor je kunt zien wat voor aanbod deze sportschool heeft.

Net even anders

Hebben alle winkels in de winkelstraat al ‘SALE’ op hun etalages geplakt? Ben jij op zoek naar iets anders? Iets waardoor je echt opvalt? Dan is dit voorbeeld van Kaibosh een leuk idee. Door de letters zo groot mogelijk te maken maar niet standaard recht uit te lijnen wordt het een vrolijke chaos in de etalage.

Simpel maar doeltreffend

Gevonden via pinterest.com

Wil je dat de consumenten die langs jouw winkel lopen zich op één punt van de etalage focussen, dan is dit een goed voorbeeld. Door dit ontwerp valt je oog automatisch op de kleding van de paspop. Het handige is ook dat je de rest van de etalage niet hoeft in te richten omdat men toch maar oog heeft voor datgene dat wordt uitgelicht.

Net een schilderij

Gevonden via pinterest.com

Heb je een bijzonder item in de etalage dat je wilt uitlichten? Dan kun je, naast het vorige voorbeeld, ook kiezen om een soort schilderij te maken van de etalage. Door een grote sticker in de vorm van een schilderijlijst kun je dit snel en eenvoudig creëren. De schilderijlijst kun je bovendien helemaal laten ontwerpen zodat hij bij jouw huisstijl past.

3D

Gevonden via pinterest.com

Door te werken met een driedimensionaal ontwerp leg je extra nadruk op jouw etalage. Het voorbeeld is strak, duidelijk, goed leesbaar en valt meteen op door het 3D-effect in de letters. Ook zijn de kleuren contrasterend, terwijl het door de pastelkleuren een mooi geheel vormt.

Seizoensgebonden ontwerp

Gevonden via pinterest.com

Is jouw doel niet om een reclame-uiting op de etalage te promoten, maar wil je gewoon een leuke sfeer creëren? Ook dan zijn stickers ideaal. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om elk seizoen andere stickers te gebruiken zoals in het onderstaande voorbeeld. Door te spelen met kleuren, vormen en objecten van het seizoen heb je altijd een actuele, hippe en opvallende etalage! 

Eindeloos variëren met etalagestickers

Zo zie je maar dat je met etalagestickers eigenlijk alle kanten op kunt! Of je nu houdt van druk, simpel, veel of weinig, een etalagesticker voegt écht iets toe aan jouw winkel. Twijfel je nog voor welke stickers jij wilt gaan? Lees dan ook onze andere blogs.

Geen reactie's

Geef een reactie