Skip to content

VISUELE COMMUNICATIE

Op zoek naar een reclamebureau dat jouw bedrijf of product doeltreffend in de markt brengt? Een bureau dat niet komt met hapklare oplossingen, maar echt met je meedenkt? Bij Glance & Vision hebben we ruim dertig jaar ervaring in de visuele communicatie en weten we elk reclamevraagstuk om te zetten tot een creatief ontwerp.

Van subtiele raamdecoratie tot een complete bedrijfs- of productpresentatie. Niks is ons te gek. Productie en montage van visuele communicatie? Geen probleem. Ook dat nemen wij je graag uit handen.

Want mooie dingen maken: daar draait het bij ons dagelijks om!

WAT IS VISUELE COMMUNICATIE?

Als ondernemer kom je er bijna niet meer onderuit: visuele communicatie, oftewel: communicatie door middel van vormen en beelden. Je wilt immers dat je bedrijf of product goed zichtbaar is.

Goede visuele communicatie versterkt de boodschap die je wilt overbrengen en helpt bovendien de zichtbaarheid van je bedrijf of product te vergroten. Denk aan logo’s, foto’s of infographics. Een mooi, grafisch ontwerp valt op. In winkels, op beurzen en evenementen en online. Creëer een eigen huisstijl met een uniek design.

Want beeldtaal is een taal die iedereen begrijpt.

DE KRACHT VAN VISUELE COMMUNICATIE

Visuele communicatie is populair. En dat is niet zonder reden. In de hedendaagse jungle aan informatie wil je met je boodschap opvallen. Beelden trekken aandacht. We zijn als mens nou eenmaal visueel ingesteld. 94 procent van de visuele boodschappen wordt door consumenten opgemerkt. Zo blijkt uit onderzoek van communicatiebureau Lewis.

Daarbij worden beelden veel sneller verwerkt dan complete lappen tekst. Zo’n 600.000 keer sneller, om precies te zijn. Goed om te weten, als je bedenkt dat niemand tegenwoordig nog de tijd neemt om een tekst van een paar pagina’s te lezen.

Uit onderzoek van de Universiteit van Amsterdam blijkt bovendien dat visuele communicatie tot wel 60 procent beter onthouden wordt dan tekst.

VISUELE COMMUNICATIE VOOR JOUW BEDRIJF OF PRODUCT

Bovenstaande cijfers liegen er niet om. Visuele communicatie is een krachtig instrument. Het vertelt niet alleen jouw boodschap, het brengt ook een bepaalde sfeer of emotie met zich mee. Een emotie die past bij de identiteit van jouw bedrijf of product.

Deze uitstraling kan net dat extra zetje zijn dat ervoor zorgt dat de ontvanger jouw boodschap gelooft en eventueel aanzet tot actie. Een sterke, herkenbare visuele identiteit is dus een must.

Of je nu de aandacht wilt trekken of mensen het juiste gevoel wilt geven, als bedrijf of merk kun je niet meer om visuele communicatie heen.

ONZE PRODUCTEN

Geïnspireerd geraakt? Bij Glance & Vision bedenken en creëren we de meest uiteenlopende visuele communicatie-producten. Zo kunnen we jouw verhaal of boodschap kracht bij zetten.

Een eenvoudig display of een grote beursstand, je ontkomt er niet aan wanneer je een nieuw product onder de aandacht wilt brengen. Vanuit ons uitgebreide en gemoderniseerde machinepark hebben wij de mogelijkheid een complete bedrijfs- of productpresentatie te realiseren.

Maar er is meer: gevelreclame, wand- en raamdecoratie of autobelettering behoren bij Glance & Vision ook tot de mogelijkheden. Van klein tot groot en op alle soorten onder- en achtergronden. Want goede reclame is hét visitekaartje voor jouw bedrijf. Door onze grote montagehal kunnen wij zelfs uw complete wagenpark bestickeren.

Kijk voor meer visuele communicatie voorbeelden op de website. Natuurlijk komen wij ook graag met een ontwerp op maat.

NEEM CONTACT OP!

Nieuwsgierig geworden naar wat Glance & Vision voor jouw bedrijf of product kan betekenen? Heb je een idee maar weet je niet waar je moet beginnen? Glance & Vision verzorgt het gehele proces. Van ontwerp en productie, tot montage. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Daag ons uit!

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

Neem dan snel contact 

met ons op

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION

Aanvraag bij Glance & Vision

Geen vraag is te gek, dus stel ze gerust. Wij helpen je graag.

Om je zo goed mogelijk op weg te helpen vragen we je om zoveel mogelijk informatie te geven.