VLAGGEN & BANIEREN

Een prachtig wapperende vlag aan een mast of een statige banier aan de gevel; waar maak jij het liefst indruk mee? Naast vaste gevelreclame en reclamezuilen, ontwerpt en monteert Glance & Vision vlaggen en banieren op maat. Met een vlag vestig je op een speelse, maar professionele manier de aandacht op je bedrijf. Een banier is een hoogformaat vlag die zelfs bij weinig of geen wind zichtbaar is. Perfect om jouw bedrijf stijlvol te presenteren.

Waar je ook voor kiest, met een bedrijfsvlag van Glance & Vision zorg je voor maximale zichtbaarheid. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

VLAGGEN EN BANIEREN: DYNAMISCHE AANDACHTTREKKERS VOOR JOUW BEDRIJF

Vlaggen en banieren met jouw logo of huisstijl zijn de perfecte aandachttrekkers voor jouw bedrijf. Deze dynamische reclamedragers zorgen voor herkenbaarheid, een professionele uitstraling en zijn vaak al van een grote afstand zichtbaar. Daarnaast zijn ze flexibel inzetbaar, waardoor je altijd en overal reclame kunt maken.

WAT IS EEN BANIER EIGENLIJK?

Natuurlijk kent iedereen de traditioneel wapperende horizontale vlag. Maar tegenwoordig kunnen bedrijven ook kiezen voor een banier of baniervlag om hun onderneming te promoten. Deze verstevigde, hoogformaat vlag wordt met een banieruithouder rechtgehouden. In tegenstelling tot een gewone vlag is de baniervlag ook zichtbaar zonder wind.

BEDRIJFSVLAGGEN

Glance & Vision ontwerpt en produceert verschillende bedrijfsvlaggen. Maak een verpletterende indruk op hoog niveau met één van onze mastvlaggen. Een mastvlag is altijd goed zichtbaar en daardoor ideaal om de aandacht van bezoekers te trekken op een groot bedrijventerrein of een parkeerplaats.

Naast de bekende horizontale vlaggen, zijn ook onze baniervlaggen uiterst geschikt als mastvlag. Natuurlijk leveren en monteren we ook de bijbehorende masten.

PROJECT: Helemall WEL

Een paar jaar geleden werd er in de gemeente Tilburg een referendum gehouden voor of tegen de komst van een groot koopcentrum. Op zijn Engels gezegd: een Shopping Mall.  Om hier op ludieke wijze aandacht aan te besteden hebben wij megagrote T-shirts gemaakt, met daarop de tekst Helemall wel, Helemall niet…

Deze shirts werden op uitvalswegen in Tilburg aan lantaarnpalen bevestigd, onder het mom: opvallen moet!

GEVELBANIEREN

Heb je weinig ruimte of heb je geen toestemming voor een mastvlag? Dan is een gevelvlag of haakse gevelbanier een stijlvol alternatief. Jouw bedrijfsgevel is bij uitstek de plek om je zichtbaarheid te vergroten en hoe kun je dat beter doen dan met reclamedragers die ook van de zijkant zichtbaar zijn?

Gevelvlaggen worden met een vlaggenstok aan de muur gemonteerd. Gevelbanieren worden haaks op de gevel gemonteerd met twee baniersteunen. De doeken van een gevelbanier zijn verwisselbaar. Handig voor speciale acties of tijdens de seizoenswisselingen.

UNIEKE VLAGGEN EN BANIEREN, OP MAAT GEMAAKT

Het leuke aan vlaggen en banieren is dat de mogelijkheden onbegrensd zijn. Glance & Vision gaat dan ook geen uitdaging uit de weg. Groot of klein, enkelzijdig of dubbelzijdig, met een bedrijfslogo of een complete boodschap. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij ontwerpen het.

Ons doel: een vlag of banier die volledig aansluit op jouw bedrijf en doelstelling. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan verzorgen we uiteraard ook de productie en de plaatsing.

OOK DE VLAG UITHANGEN? NEEM CONTACT OP!

Ben je op zoek naar vlaggen of banieren voor jouw bedrijf? Neem dan contact op en vertel ons jouw wensen. Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen of te mailen naar info@glance-vision.nl. Liever direct contact? Bel ons dan op +31(0)402301150.

Of je nu een mastvlag, een gevelvlag of een gevelbanier wilt, onze vakmensen steken graag hun creatieve handen uit de mouwen.

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op