GEVELBANIEREN

Kies jij voor een gevelbanier om jouw onderneming te promoten? Goed idee! Met een banier aan de gevel, zet je jouw bedrijf op een decoratieve manier in de spotlights. Een banier is stijlvol, valt al op van een grote afstand en is gemakkelijk verwisselbaar. Ideaal voor zowel tijdelijke als permanente reclame.

Glance & Vision ontwerpt en monteert gevelbanieren op maat. Hierbij gaan we uit van unieke designs die volledig aansluiten bij jouw wensen en doelstellingen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

SOORTEN GEVELBANIEREN

Gevelbanieren zijn er in verschillende soorten en maten. Wil je een gevelbanier (ook wel gevelbanner genoemd)? Zorg er dan voor dat deze past bij jouw bedrijf en bij wat je wilt uitstralen. Banieren kunnen zowel plat als haaks op de gevel geplaatst worden.

PLATTE BANIER

Bij een gevelbanier denken mensen al snel aan een statige vlag die haaks op de muur gemonteerd wordt. Maar wist je dat een banier ook plat op de gevel geplaatst kan worden.

Een platte banier is vergelijkbaar met een ‘gewoon’ reclamebord aan de gevel. Het grote voordeel van een banier is dat het doek verwisselbaar is zodat deze flexibel ingezet kan worden. Je ziet platte gevelbanieren dan ook vaak bij beursgebouwen of fabriekshallen.

HAAKSE BANIER

Met een haakse gevelbanier of gevelvlag kun je op een creatieve manier opvallen, zelfs als je weinig gevelruimte hebt.

Het doek van een haakse banier kan aan beide kanten worden bedrukt. Jouw winkel of bedrijfspand wordt dus vanuit alle hoeken opgemerkt. Dit maakt een haakse gevelbanier hét ideale visitekaartje voor kleine en grote bedrijven.

UNIEKE GEVELBANIER VOOR JE BEDRIJF

Of je nu een platte of haakse banier wilt, een reusachtige banner of een bescheiden doek, bij Glance & Vision kijken we graag samen met jou naar de beste oplossing. Vertel ons jouw wensen en wij zorgen voor een passend design voor jouw gevelbanier.

Heb je nog geen idee wat je wilt? Geen probleem! We komen graag met een creatief ontwerp dat jou en je doelgroep verrast. Uiteraard zorgen we er ook voor dat de banier vakkundig op de gevel gemonteerd wordt.

Neem gerust een kijkje bij de vlaggen en banieren op onze website en laat je inspireren.

GEVELBANIER LATEN MAKEN EN MONTEREN? NEEM CONTACT OP!

Ben je ervan overtuigd dat een gevelbanier het middel is om op te vallen en ben je klaar voor een ontwerp op maat? Neem dan vandaag nog contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.

Uiteraard kun je ons ook mailen op info@glance-vision.nl of bellen op +31(0)402301150. We maken graag kennis met je.

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op