Wanddecoratie Eindhoven

Wanddecoratie Eindhoven

Kan de wachtruimte van je praktijk wel wat reclamemateriaal gebruiken? Kan de kantinewand wel een opfrisbeurt gebruiken? Of is de kantoorruimte wat saai? Het laten plaatsen van wanddecoratie is een mooie manier om de saaie wand op kantoor of in je woning op te fleuren. Door middel van wanddecoratie kan er namelijk een eigen unieke uitstraling gegeven worden aan standaard wanden. Op zoek naar wanddecoratie in Eindhoven? Glance & Vision staat graag voor u klaar.

Wanddecoratie Eindhoven
door Glance & Vision

Met een team van creatieve experts staat Glance & Vision graag voor u klaar op het gebied van wanddecoratie. Door middel van behang, airtex, een spanframe met doek of muurfolie kan elke muur voorzien worden van een frisse uitstraling. Is de muur vlak, dan kan met bijna alle materialen gewerkt worden. Zit er reliëf op de muur? Dan zorgt een muurfolie of een spanframe vaak voor het beste resultaat.

Voordelen van wanddecoratie

Zoals bovenstaand al kort benoemd is het laten plaatsen van wanddecoratie een mooie manier om een saaie wand op te fleuren. Naast dat een wand een stuk frisser oogt, kan wanddecoratie ook dienen als reclamemateriaal. Wanddecoratie kan namelijk ontworpen worden in verschillende vormen en maten. Zo kunnen er ook logo’s in de wanddecoratie verwerkt worden. Wanddecoratie wordt hiernaast ook regelmatig gebruikt om ruimtes die niet prettig aanvoelen op te vrolijken. Wat wil je nog meer?

Glance & Vision

Glance & Vision is sinds 1989 actief in de reclameproductie en visuele vormgeving. Naast wanddecoratie kan je bij ons terecht voor autobelettering, gevelreclame, een carwrap, reclamezuilen en ga zo maar door.  Mooie dingen maken, daar draait het bij ons dagelijks om. Mooie reclameproductie en visuele vormgeving waar jij blij van wordt!

Wanddecoratie in Eindhoven en omstreken nodig? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 040 230 11 50 of door het invullen van het contactformulier.

 

Kunnen wij jou helpen met een project?

Neem dan snel contact met ons op.

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION