Wanddecoratie

IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Een saaie wand op je kantoor hoeft echt niet meer. Met behulp van muurfolie, behang, airtex of een spanframe met doek kunnen we een lege muur een mooie uitstraling geven.  Welke wandbekleding gekozen wordt is afhankelijk van de structuur van de muur. Als deze vlak is kan er met bijna alle materialen goed gewerkt worden, maar zit er een behoorlijk relïef op de muur dan is wellicht een goed muurfolie of een spanframe de beste oplossing.

De foto’s laten voorbeelden zien van wanden die we in de loop der jaren een opknapbeurtje hebben gekregen. Zo hebben we bijvoorbeeld een souterrain van een appartementen complex, waar de bewoners zich niet prettig voelde, aangekleed met rode inventarisstukken die in en een berging of zolder gevonden kunnen worden. Zo is het een vrolijk geheel geworden, waar het niet erg is om te vertoeven.

UITGELICHT | AIROPACK

In het pand van Airopack zijn we een paar dagen te gast geweest om zowel in de fabriek als in de kantoren en trappenhuizen de wanden te voorzien van visuals. Afhankelijk van de wand is er gekozen voor muurfolie op de stucmuren en voor high-tack folie op de aluminium systeemwanden. Om een beeld te geven, alles bij elkaar hebben we ongeveer 800 m2 aan folie geprint, gesneden en geplakt, en dat alles binnen een week.

 

Kunnen wij jou helpen met een project?

Neem dan snel contact met ons op.

MEER PRODUCTEN VAN GLANCE & VISION