GROTE WANDDECORATIE VOOR KANTOREN EN BEDRIJVEN

Bedrijfsinterieur dat jouw verhaal vertelt? Een werkomgeving waarin iedereen zich prettig voelt? 

Denk dan eens aan een grote wanddecoraties waarmee je een eigen stijl en sfeer voor jouw bedrijf kunt creëren. 

Met een gepersonaliseerde wanddecoratie die past bij het bedrijf, kun je vol trots je bezoekers ontvangen en voelen medewerkers zich iedere dag vertrouwd. Het geeft je kantoor, bedrijfshal of school in één handomdraai de gewenste aankleding, stimuleert creativiteit en laat ideeën opborrelen.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

WANDDECORATIE IN HET GROOT: WEG MET DIE SAAIE MUUR

Kantoorwanden hoeven allang niet meer saai te zijn.

Of het nu gaat om de koffieruimte voor de goede gesprekken, een rustige kantooromgeving als contrast met de werk-hectiek of een uitnodigende vergaderruimte.

Bij Glance & Vision zien wij potentie in iedere ruimte.

Hoe groot of klein ook!

Wij vertalen jouw muur naar een wanddecoratie ontwerp dat precies bij jouw bedrijf past.

Wand met peesframe Peesdoek in frame

WANDDECORATIE IN ALLE SOORTEN 

Glance & Vision levert grote wanddecoraties van kwalitatief hoogwaardige materialen en in creatieve ontwerpen, die naadloos aansluiten bij jouw budget en je interieur. Met behulp van muurfolie, behang, airtex of een spanframe met muurdecoratie doek kunnen we elke lege muur precies die mooie uitstraling geven die jij wenst.

Daarbij mag je rekenen op onze deskundigheid en vakkennis. Want welke wandbekleding gekozen wordt, is mede afhankelijk van de structuur van de muur. Als deze vlak is, kan er met bijna alle materialen goed gewerkt worden. Zit er echter een behoorlijk relïef op de muur, dan is wellicht een goede muurfolie of een spanframe de beste oplossing.

En welk ontwerp? Daarin is eigenlijk van alles mogelijk. Laat je fantasie maar werken! Of schakel onze ruim 30 jaar ervaring en creativiteit in.

aIROPACK KIEST VOOR WANDDECORATIE IN HET GROOT

Airopack bood ons een uitdaging die we graag aangingen. In het gehele pand – zowel in de fabriek als in de kantoren en trappenhuizen – moesten de wanden worden voorzien van visuals.

Daarbij moesten we natuurlijk rekening houden met de verschillende ondergronden. Zo kozen we voor muurfolie op de stucmuren en voor high-tack folie op de aluminium systeemwanden. Om je een beeld te geven, alles bij elkaar hebben we ongeveer 800 m2 aan folie geprint, gesneden en geplakt. 

En dat alles binnen een week! Een make-over van jouw bedrijf hoeft met onze technieken dus helemaal niet lang te duren.

WANDDECORATIE INSPIRATIE

De voorbeelden op deze pagina zijn slechts een greep van alle wanden die we de afgelopen 30 jaren al hebben omgetoverd.

Zoals die in het souterrain van een appartementencomplex, waar de bewoners zich niet prettig voelden. Daar voorzagen we de wanden van rode stickers in de vorm van afbeeldingen van diverse inventarisstukken die je in een berging of zolder aan kunt treffen. Zo is het een vrolijk geheel geworden, waar het niet erg is om te vertoeven.

Wil jij ook zoiets, passend bij jouw bedrijf, kantoor of school? Je vindt nog meer voorbeelden in onze blog met inspiratie voor wanddecoratie.

Hieronder vertellen we je meer over de verschillende soorten grote wanddecoraties die we toepassen. 

AIRTEX (NAADLOOSBEHANG)

Airtex wordt steeds populairder. Het is het ideale middel om een wand zonder naden te voorzien van een print. 

Airtex is geheel scheur-en krasvast. Bovendien werkt het materiaal brandwerend en is de wanddecoratie goed schoon te maken.  

PEESFRAME

Als de wand niet vlak is of veel obstakels heeft, kunnen we een peesframe toepassen. Een groot voordeel van deze vorm van wanddecoratie is dat je het doek gemakkelijk kunt vervangen. 

We plaatsen een aluminium profiel rondom de wand. Daarin wordt uiteindelijk het doek in gespannen. 

In deze frames kunnen we ook verlichting verwerken zodat je wanddecoratie nog meer opvalt. En heb je last van echo’s in een ruimte? Dan kunnen we deze frames ook voorzien van akoestiek materiaal. 

WANDDECORATIE VAN ACRYLAAT OF HOUT

Een wanddecoratie hoeft niet per se de gehele muur te vullen. Met bijvoorbeeld acrylaat of hout creëren we ook de mooiste creaties voor aan de muur.

Meestal gebruiken we voor een wanddecoratie het logo op allerlei verschillende manieren. Maar wat dacht je van een wereldkaart, of misschien een mooie quote? De mogelijkheden zijn eindeloos 

MUURFOLIE

Ook met folie toveren we een muur in een handomdraai om tot een eye-catcher.

Met speciale muurfolies van hoge kwaliteit kunnen we vrijwel elke wand voorzien van een passende folie.

GROTE WANDDECORATIE NODIG?

Ben jij ook op zoek naar wanddecoratie van groot formaat? Dat is een klus die wij graag op ons nemen.

Vul het contactformulier hieronder in, dan nemen wij snel contact met je op om samen tot de beste oplossing voor jou te komen.

Het team van Glance & Vision staat met plezier voor je klaar.

Kunnen wij jou 

helpen met een 

project?

VRAGEN? 

STEL ZE HIER!

Neem dan snel contact 

met ons op